06- 40 80 62 66 info@smyling.nl

Workshops

Wij geven workshops op het gebied van persoonlijke uitstraling. We gaan hierbij in op kleur & stijl.

Particuliere workshops

Hierbij kun je denken aan een persoonlijk kleuradvies of stijladvies voor iedere deelnemer, kleding meenemen om elkaar advies te geven. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, vriendinnen dag of verjaardag. We komen bij jou thuis voor het geven van een workshop.

Zakelijke workshops

Wil je er representatiever uitzien op je werk? Kunnen jij en je collega’s wel wat kleur- en stijladvies gebruiken? Wil je jezelf en je collega’s beter leren kennen door middel van een workshop op het gebied van kleur of stijl?

Voor een zakelijke workshop kan je denken aan advies over kleding op de werkvloer, hoe maakt je impact met de kleuren van je kleding, wat zijn de do’s and dont’s. We hebben workshops verzorgd voor o.a. Achmea, Rijkswaterstaat, Movir, A.S.R. Verzekeringen, Centraal Beheer en Interpolis.

Afhankelijk van de groepsgrootte en de wensen worden de workshops op maat uitgewerkt. Bij kleinere groepen is het mogelijk om elke deelnemer een persoonlijk advies te geven. Bij grotere groepen worden de deelnemers actief betrokken en krijgt iedereen praktische informatie aan de hand van voorbeelden uit de groep.

Een workshop van Smyling een leerrijk, interactief en succesvol teambuilding event.  Wij leren jullie om je persoonlijke presentatie te verbeteren. Een eerste indruk is tenslotte erg belangrijk, zeker op de werkvloer. Werknemers zijn tenslotte het visitekaartje van een bedrijf. Niet alleen voor de dames, maar zeker ook voor de heren.

Wij maken alle workshops op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik heb tijdens de workshop zakelijk kleurgebruik advies gekregen van Debbie. Ik werk inmiddels 14 jaar in het bedrijfsleven en soms denk je na over wat je bijvoorbeeld draagt bij een belangrijke presentatie of gesprek. Maar hoe je daarover nadenkt was ik me niet van bewust. Van wat je wilt uitstralen, hoe je wilt overkomen en welke indruk je wilt achterlaten. Kortom hoe je kleur strategisch voor je kunt laten werken.

Ik dacht redelijk goed te weten welke kleuren wel of niet bij me pasten. Toen ik in de stoel zat voor de kleurenanalyse vond ik het toch verrassend. Debbie laat heel goed zien welke kleuren het beste bij je passen. En wat de boodschap achter de kleur is. Ik heb hierdoor een goed beeld gekregen over hoe ik me zakelijk nog beter kan kleden.

Debbie is al trainer professioneel. vakkundig en weet de theorie goed uit te leggen. Ze is heel eerlijk en geeft je daardoor het beste advies. Daarnaast heb ik nog een make-up advies gekregen om het plaatje compleet te maken. Ik vond het een erg leuke workshop en raar iedereen aan om eens op deze manier naar jezelf te kijken.

Chantall Ramsaran

Coordinator Trainee Development, Achmea

En we praten nog steeds over de do’s en don’ts, passend bij ons type.

Suzanne Kox

Personeel en organisatie, Interpolis