Sta jij ’s ochtends voor de kast en weet je niet wat je aan moet trekken? Heb je veel miskopen in je kast? Weet je niet welke kleding bij jouw figuur past? Lees dan snel verder!

Wij helpen je met een persoonlijk stijladvies. We brengen jouw gezichtsvorm en lichaamsvorm in kaart. Op basis hiervan ontvang je persoonlijke tips voor jouw figuur. We kijken naar de verhoudingen van je figuur, pasvormen van kleding en welk punten jij wilt accentueren. Je neemt zelf kleding mee die we gaan bekijken. Je leert zo je persoonlijke, specifieke lichamelijke kenmerken vertalen naar die kledingstukken en accessoires die je perfect staan.

Voorafgaand aan het stijladvies, ontvang je van ons een vragenlijst. Zo gaan we goed voorbereid het gesprek in. Je kunt het stijladvies ook samen met iemand ondergaan.

Wij adviseren om eerst een kleuradvies te doen en daarna een stijladvies. Of een combinatie hiervan. Zo heb je inzicht in de kleuren en kleding die bij je passen. Je ontvangt een  luxe stijlboek ‘Stijl in Beeld’. De stijlgids ‘Stijl in Beeld’ is een schitterend, op maat gemaakt, bijna 80 pagina’s tellend, boek met zeer veel kleurrijk beeldmateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *