06- 40 80 62 66 info@smyling.nl

 

Ik ben Debbie van der Vegt, 35 jaar jong en ik woon samen met mijn vriend Bart en onze zonen Levi en Milan in het mooie IJsselstein. Al van jongs af aan ben ik bezig met kleding en make-up en om het mooiste in mensen naar boven te halen. 

Het is mijn passie om mensen te helpen met hun uiterlijk en de boodschap die ze daarmee uitstralen te versterken.  Dit gaat veel verder dan alleen een kleur- en stijladvies geven. Ik verdiep me in jou als persoon om ervoor te zorgen dat er een ‘smile’ op jouw gezicht verschijnt en jij weer gaat stralen. Want als je je goed voelt, straal je dat ook uit!

Ik heb de opleiding tot Imago Coach succesvol afgerond en ben daarnaast ook opgeleid tot schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik geef kleuradvies, stijladvies, imago advies, make-up advies. Smyling is verkooppunt van het make-up merk Cosart en HEAN.

Daarnaast werk is als Corporate Recruiter bij Achmea. De juiste match vinden is een uitdaging voor mij. Zowel qua werk als qua uiterlijk!

Met mijn ervaring als schoonheidsspecialiste, visagiste en in het bedrijfsleven op het gebied van HR, Recruitment en Management Development ben ik ervan overtuigd om jou een passend advies te geven waar je echt wat aan hebt.

Ik hoop je snel te verwelkomen!

Stijlvolle groet,

Debbie

 

Investeer in jezelf

Wil je graag een eerlijk advies waar je je leven lang profijt van hebt, wij helpen je

 

Neem vrijblijvend contact met ons op