06- 40 80 62 66 info@smyling.nl

Ik ben Debbie van der Vegt, 35 jaar en ik woon samen met mijn man Bart en twee zoontjes Levi en Milan in het mooie IJsselstein. Al van jongs af aan ben ik bezig met kleding en make-up en om zo het mooiste in mensen naar boven te halen. Het is mijn passie om mensen te helpen met hun uiterlijke verschijning. Dit gaat veel dieper dan alleen een kleur- en stijladvies geven. Ik verdiep me in jou als persoon om ervoor te zorgen dat er een ‘smile’ op jouw gezicht verschijnt en jij weer gaat stralen. 

Ik heb de opleiding tot Imago Coach succesvol afgerond en heb ook opleidingen afgerond als schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik geef kleuradvies, stijladvies, imago advies, make-up advies en Smyling is verkooppunt van het make-up merk Cosart en HEAN. Ik kom graag je garderobe helemaal doornemen, personal shoppen met jou of een workshop verzorgen voor particulieren of bedrijven.

Daarnaast werk is als Corporate Recruiter bij Achmea. Ik geloof dat een baan een hele belangrijke rol speelt in het leven. Daarom help ik mensen graag aan een baan die bij ze past en waar hun talenten tot uiting komen. Daarnaast help ik ze graag met het vinden van het imago en de uitstraling die bij ze past. Want als je je goed voelt, straal je dat ook uit!

Met mijn ervaring als schoonheidsspecialiste, visagiste en in het bedrijfsleven op het gebied van HR, Recruitment en Management Development ben ik ervan overtuigd om jou een passend advies te geven waar je echt wat aan hebt.

Ik hoop je snel te verwelkomen!

Stijlvolle groet,

Debbie

 

Investeer in jezelf

Wil je graag een eerlijk advies waar je je leven lang profijt van hebt, wij helpen je

 

Neem vrijblijvend contact met ons op