In welke kleuren ga jij stralen? En welke kleuren kan je beter vermijden? Een kleur staat je goed als deze in harmonie is met je ogen, huidskleur en haarkleur.

Bij Smyling werken we met My Color Passport. 
Dit paspoort is je persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach: het is jouw ideale coach tijdens het shoppen en bij het selecteren van een outfit. Combineer, creëer, experimenteer, en shop alleen nog kleuren die verrassend goed bij elkaar én bij jou passen.

Een My Color Passport-kit bevat:
Een persoonlijke kleurenanalyse.
Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
Toegang tot de My Color Passport app – jouw digitale kleurenwereld.
Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen.
Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes!

Hoe wordt je kleurenprofiel bepaald?

My Color Passport is een kleurencoach, gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde kleurenanalyse. Je persoonlijke kleurprofiel wordt bepaald op basis van je fysieke kenmerken en je kleurpersoonlijkheid. Vervolgens kom je te weten welk profiel jij bent en ontvang je je persoonlijke paspoort waar je mee aan de slag kan!


Wat kost het?
Een My Color Passport kost € 75,- en dat is inclusief de analyse en je persoonlijke fysieke en digitale paspoort als app op je mobiel.


Resultaat
My Color Passport helpt miskopen de wereld uit en helpt je om modestukken op een goede manier te combineren. Maar vooral, het geeft je de nodige portie zelfvertrouwen over je look.