06- 40 80 62 66 info@smyling.nl

Hoe komt het dat iemand anders er prachtig uitziet in donkerblauw, terwijl jij met die kleur blauw er uitziet alsof je een nacht niet geslapen hebt?

Dat komt omdat ieder mens uniek is en iedereen andere kenmerken heeft. Hiermee bedoelen we dat iedereen verschilt qua huidskleur, haarkleur en oogkleur. Op basis hiervan kunnen we bepalen welke kleuren het beste bij jou passen en jou echt laten stralen. De kleuren die je draagt, bepalen wat jij uitstraalt. In de kleuren die bij jou passen, zie je er beter uit. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen kleuren, dus jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur.

Hoe weet je welke kleuren jou het beste staan?

Dit kan door middel van een persoonlijke kleurenanalyse bij Smyling. We gaan met verschillende kleuren analysedoeken kijken welke kleuren jou laten stralen en welke kleuren je beter kunt laten liggen. Nadat je met de analysedoeken een beeld hebt gekregen van de kleuren jou het beste staan, gaan we aan de slag met de My Color Passport analyse app. Dit is echt een uniek concept in Nederland. Daarna ontvang je nog een persoonlijke make-up en haarkleuradvies.

Wat maakt My Color Passport uniek?

Smyling behoort tot de eerste 5 bedrijven in Nederland die werken met My Color Passport. Uniek is dat we werken met wel 16 verschillende kleurentypes. Deze analyse is dus heel precies en houdt daarnaast rekening met jouw persoonlijke voorkeur qua kleuren. Dit is echt uniek. Je ontvangt na afloop een mooi kleurenpaspoort, waarop je meteen kunt zien hoe je de kleuren kunt combineren. Het paspoort kun je makkelijk meenemen. En daarnaast ontvang je de unieke app met daarin jouw persoonlijke kleuren. Met deze app kan je zelfs foto’s maken van kledingstukken om te kijken of het bij jou kleurenpalet past en kun je makkelijk kleurcombinaties maken. Heel handig met (online) shoppen. Er is een aparte app voor heren en voor dames.

Wat levert een kleuranalyse jou op?

  • Zelfvertrouwen ;Je hoeft je niet meer onzeker te voelen, omdat je weet welke kleuren jouw uitstraling versterken.
  • Zichtbaarheid; Door de juiste kleuren te dragen, vergroot je je zichtbaarheid. Zowel zakelijk als prive.
  • Zekerheid; Je krijgt bevestiging welke kleuren jou het beste staan, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen.
  • Gemak; winkelen gaat gemakkelijker en sneller.
  • Geld; je bespaart geld, doordat je minder miskopen doet en gerichter shopt.

Wil je meer weten, stuur me dan een bericht via info@smyling.nl of kijk op www.smyling.nl

Stijlvolle groet,

Debbie